fbpx
+45 2224 8510

Naturen rummer, for mig, en fantastisk kunstnerisk scene med stor mangfoldighed og rig foranderlighed. Jeg bliver bjergtaget over dens skønhed og jeg bliver tiltrukket af dens, til tider, voldsomme kraft. I naturen kan jeg reflektere over mig selv og mine rødder og her erkender jeg at der er noget, der er større end mig selv og jeg ser også, at jeg som menneske, er en del af dette større.

Jeg er landskabsmaler med små 20 års erfaring.

Efter 5 år med galleri i gågaden i Skagen har jeg besluttet at flytte mit galleri.

Jeg har nu 2 showrooms, et i Skagen og et i Ålbæk

SKAGEN

Showroomet i Skagen ligger hos Galleri Bo på Havnevej 10 i Skagen, der er åbent hver dag hele året

Find vej til mit showroom hos Galleri Bo i  Skagen her

Se de malerier jeg har til salg hos Galleri Bo

ÅLBÆK

Du også velkommen til at besøge mig i mit atelier på Græsholmvej 7, 9982 Ålbæk, det kun 20 kilometer syd for Skagen. Det er nemt at finde, se efter skiltet mod stranden på venstre side, lige når du kommer ind i byen fra Skagen.

Jeg har åbent efter aftale ring gerne på tlf. + 45 2224 8510.

Find vej til mit Atelier i Ålbæk her

Mit formål med min billedkunst, er at bringe ro og glæde ind i mine kunders hjem.. Hovedformålet med kunsten er at opfange og videreføre det kunderne kommer til Skagen efter: Ro, afslapning og god kvalitetstid.

Jeg maler gerne efter bestilling, så har du særlige ønsker så kom forbi og lad os tage en snak om det.

Se min nye brochure med eksempler på mit arbejde